Op zoek naar een vegatarische makkelijke maaltijd? Probeer dan deze snelle curry van @hakgroenten. Lekker met basmati rijst!
Dit gerecht staat in 30 minuten op tafel. Ideaal dus voor een doordeweekse dag. Je kan ook kip aan toevoegen of serveer er nog wat extra groente.
Ingrediënten:
2-3 personen
1 zak Curry Korma
2 uien
3 teentjes knoflook
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel kerriepoeder
1 theelepel cayennepeper
peper en zout
250 g cherrytomaten
verse koriander voor garnering
250 g rijst
Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
Zet de oven aan op 200 graden. Was de cherrytomaatjes, snijd ze door de helft en doe ze in een ovenschaaltje. Strooi er een snufje zout, wat peper en Italiaanse kruiden. Zet het ovenschaaltje 15 tot 20 minuten in de oven.
Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit een eetlepel olijfolie en bak de uien en knoflook glazig. Schep de zak leeg in een pan en voeg de kruiden toe. Laat dit zachtjes koken voor ongeveer 7-8 minuten. Verdeel de Curry Korma over de borden en serveer met rijst. Garneer met cherrytomaatjes en koriander. Klaar is je maaltijd!
Comments