Ben je gek op appeltaart? Dan moet je echt een keer deze heerlijke warme appeltaart wraps proberen. Je hebt deze binnen een paar minuten op tafel staan en ze smaken verrukkelijk! Vooral als ze net de oven uitkomen en met karamelsaus of stroop!
Serveer er met een bolletje vanille ijs en je hebt een heerlijk dessert!
Wat heb je nodig?
6 tortilla's
3 appels
25 g suiker
30 g boter
1 theelepel kaneel
25 g fijne kaneelsuiker (van Gilse)
Hoe?
Snijd 3 appels klein en voeg hier 25 gram suiker en 1 theelepel kaneel aan toe. Mix het geheel goed door. Dit is de appeltaartvulling.
Pak een tortilla en leg de appeltaartvulling op de tortilla.
Rol de tortilla dicht.
Smelt 30 gram boter en smeer de boter uit met een kwastje over de tortilla's.
Doe 25 gram kaneelsuiker in een kom en rol de tortilla's door de suiker heen.
Verwarm de oven op 180 graden.
Leg ze allemaal in een ovenschaal. Doe de ovenschaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal ze na 15 minuten uit de oven.
Giet er karamelsaus of stroop overheen! En eet ze lekker warm op, dan zijn ze het lekkerst.
Opmerkingen